Een geboren en getogen Zeeuwse. Tot geloof gekomen toen ik 20 jaar oud was. Door het geloof is mijn leven en mijn kijk op het leven veranderd.


Als klein meisje wist ik al dat ik verpleegkundige wilde worden. Na een aantal jaar als psychiatrisch verpleegkundige te hebben gewerkt volgde ik de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige, een functie waarin ik de mensen met diverse problemen begeleid vanuit de thuissituatie.

Naast het werken kan ik enorm genieten van vrije tijd! Op stap met vriendinnen, met de kop in de wind op de racefiets of het koken van een lekker maaltje.

Op dit moment sta ik op het punt om een levens veranderende stap te maken. Dat komt niet door mij, maar door God, Die het in mijn hart heeft bewerkt. Hij plantte vier jaar geleden een zaadje na een mooie tijd als vrijwilliger tijdens een kindervakantieweek ik de sloppenwijk van Port Elisabeth-Zuid Afrika. Het verlangen groeide en werd sterker. Na een reis naar Oeganda in april 2016  werd mij duidelijk dat zendingswerk/ontwikkelingswerk hetgeen is waar God mij toe roept.

 

Ik besloot om mij aan te melden bij Operatie Mobilisatie. Tijdens dat proces werd duidelijk dat er plaats is in Cambodja. Het werk daar sluit aan bij mijn beroep en mijn roeping om te gaan werken onder de allerarmsten. De doorslaggevende reden om me te gaan oriënteren op Cambodja was de geestelijke armoede.

 

Advertenties